POLITIKA ZASEBNOSTI

Namen te politike je seznaniti obiskovalce spletne strani o varovanju njihove zasebnosti v TOSAMI d.o.o.
Prepričani smo, da želite kot uporabnik spletnih strani TOSAME d.o.o., vedeti, kako  vašo zasebnost varujemo:

  •  z zagotavljanjem anonimnega obiskovanja naše spletne strani. Po spletni strani TOSAME d.o.o., se lahko premikate anonimno. Za izboljšanje svoje prisotnosti na spletu obdelujemo samo statistične podatke in ne podatkov, ki bi jih lahko povezali z vami, če nam za to niste dali privolitve;
  • v primeru zbiranja, obdelovanja ali uporabe vaših osebnih podatkov na spletni strani, to objavimo na spletni strani. Brez vašega izrecnega soglasja ne bomo samodejno zbirali, obdelovali ali uporabljali osebnih podatkov, povezanih z vašim obiskom spletne strani, razen podatkov, ki jih navajamo v tej politiki;
  • z varnostnimi ukrepi, ki ustrezajo najnovejšemu stanju tehnike.

Odločitev o tem, katere informacije o obisku nam želite zaupati, v celoti prepuščamo vam.

UPRAVLJAVEC PODATKOV

Upravljavec vaših osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali je TOSAMA d.o.o., ki z osebnimi podatki ravna skladno s svojimi zakonskimi obveznostmi.

Podatki o upravljavcu:
Dolg naziv: TOSAMA, Tovarna sanitetnega materiala d.o.o.
Kratek naziv: TOSAMA d.o.o.
Naslov: Vir, Šaranovičeva cesta 35
Poštna številka in kraj: SI-1230 Domžale
Matična številka: 5033195
Spletna stran: www.tosama.si
E-pošta: dpo@tosama.si

TOSAMA d.o.o., lahko obdeluje osebne podatke, ki jih pridobi od vas, predvsem kadar:

  • uporabljate našo spletno stran,
  • uporabljate naše storitve, še zlasti,
  • ko se na spletni strani registrirate in jo uporabljate, kot registrirani uporabnik,
  • uporabljate Tosamino kartico ugodnosti,
  • stopite v stik z nami,
  • sodelujete v naših nagradnih igrah,
  • sodelujete v naših promocijah,
  • nakupujete v naši spletni trgovini

TOSAMA d.o.o., od obiskovalcev svojih trgovin in spletnih strani zbira samo tiste podatke, ki jih dobi prostovoljno in od uporabnikov ne zahteva podatkov, ki bi bili pogoj za nakup ali obiskovanje njenih spletnih strani.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV, KI JIH OBDELUJEMO, KO PRIDOBITE TOSAMINO KARTICO UGODNOSTI

Upravljavec vaših osebnih podatkov je: TOSAMA d.o.o., Vir, Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale.
Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov pri TOSAMI d.o.o. je: Jerneja Merva, Dataofficer d.o.o.,  dpo@tosama.si

Namen ali več namenov za katere se osebni podatki obdelujejo: Vaše osebne podatke obdelujemo zgolj zato, da vemo, kdo je TOSAMINO KARTICO UGODNOSTI pridobil in mu jo v primeru, da jo npr. izgubi, izdamo novo. Ko TOSAMINO KARTICO UGODNOSTI PRIDOBITE v TOSAMI d.o.o. vaših nakupov ne beležimo na vaše ime. Ko boste s TOSAMINO KARTICO UGODNOSTI nakupovali in kartico predložili, da vam bo prodajalka lahko priznala ustrezen popust, povezave med vašimi osebnimi podatki in vašim nakupom ne bo.
Osebne podatke za namen izdaje kartice obdelujemo na podlagi vaše izrecne privolitve.
Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek, naslov kjer posameznik živi in naslov elektronske pošte.

Posameznik ima v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov naslednje pravice:

  • pravica do vpogleda in popravka,
  • pravica do blokiranja,
  • pravica do izbrisa ali omejitev obdelave vaših osebnih podatkov,
  • pravica do podaje ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov.

Vse vaše pravice boste najlažje uveljavili tako, da nam posredujete svojo zahtevo na:

  • TOSAMA d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale  ali
  • DPO@TOSAMA.SI.

Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno.
V primeru če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov lahko svojo pritožbo posredujete nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec. Kontakt Informacijskega pooblaščenca: Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, Telefon: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV, KI JIH OBDELUJEMO, KO ZBIRATE BOMBAŽKE IN SODELUJETE V ŽREBANJU ZA NAGRADO Z IZPOLNJENIM KUPONOM UGODNOSTI BOMBAŽKI

Upravljavec vaših osebnih podatkov je: TOSAMA d.o.o., Vir, Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale.
Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov pri TOSAMI d.o.o. je: Jerneja Merva, Dataofficer d.o.o.,  dpo@tosama.si

Namen ali več namenov za katere se osebni podatki obdelujejo: Vaše osebne podatke obdelujemo zgolj zato, da vas lahko po izvedenem žrebu v primeru, da ste izžrebani in tako upravičeni do nagrade kontaktiramo in da vas v primeru da ste se naročili na e-obvestila obveščamo o raznih pomembnih dogodkih in različnih ponudbah, novostih, primerih dobre prakse, z izobraževalnimi vsebinami, o novih izdelkih ter različne nasvete, priporočila in povabila na različne nagradne igre ipd.
V primeru, da boste izžrebani bomo  vaše ime in priimek objavili na naši spletni strani ter na Facebooku.
Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše privolitve.
Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek, naslov kjer posameznik živi  in naslov elektronske pošte v kolikor ste se odločili za prejemanje obvestil.
Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur.
Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa kolikor je potrebno za dosego namena za katerega so bili zbrani. V primeru izvedbe nagradne igre vse do njene izvedbe, osebne podatke nagrajencev pa v skladu z zakonodajo z davčnega področja. V primeru obdelave osebnih podatkov za prejemanje elektronskih sporočil TOSAME d.o.o. bomo le-te obdelovali dokler svojega soglasja ne prekličete.

Posameznik ima v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov naslednje pravice:

  • pravica do vpogleda in popravka,
  • pravica do blokiranja,
  • pravica do izbrisa ali omejitev obdelave vaših osebnih podatkov,
  • pravica do podaje ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov.

Vse vaše pravice boste najlažje uveljavili tako, da nam posredujete svojo zahtevo na:

  • TOSAMA d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale  ali
  • DPO@TOSAMA.SI.

Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno.
V primeru če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov lahko svojo pritožbo posredujete nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec. Kontakt Informacijskega pooblaščenca: Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, Telefon: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV, KI JIH OBDELUJEMO, KO SE REGISTRIRATE NA NAŠI SPLETNI STRANI – SI ODPRETE SVOJ RAČUN

Upravljavec vaših osebnih podatkov je: TOSAMA d.o.o., Vir, Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale.
Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov pri TOSAMI d.o.o. je: Jerneja Merva, Dataofficer d.o.o.,  dpo@tosama.si

Namen ali več namenov za katere se osebni podatki obdelujejo: Vaše osebne podatke obdelujemo zgolj zato, da vam izboljšamo uporabniško izkušnjo, saj si lahko registrirani uporabniki spletne trgovine pogledajo svoje pretekle nakupe, hitreje opravijo nakup v spletni trgovini in da vam izdelke, ki ste jih v spletni trgovini kupili dostavimo na željeni naslov.
Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše prijave v našo spletno trgovino.
Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek, elektronska pošta, datum registracije, IP.
Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur. V stik z njimi bodo prišli zgolj pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov TOSAME d.o.o., v konkretnem primeru zgolj ponudnik storitev spletnega gostovanja ter skrbniki spletne strani.
Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni oziroma do vašega preklica.  Po tem času oz. po vašem preklicu jih bo TOSAMA, v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov, trajno uničila.

Posameznik ima v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov naslednje pravice:

  • pravica do vpogleda in popravka,
  • pravica do blokiranja,
  • pravica do izbrisa ali omejitev obdelave vaših osebnih podatkov,
  • pravica do podaje ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov.

Vse vaše pravice boste najlažje uveljavili tako, da nam posredujete svojo zahtevo na:

  • TOSAMA d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale  ali
  • DPO@TOSAMA.SI.

Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno. 
V primeru če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov lahko svojo pritožbo posredujete nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec. Kontakt Informacijskega pooblaščenca: Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, Telefon: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si.
O storitvi in pravilih uporabe spletne storitve se lahko podrobneje seznanite tudi v Splošnih pogojih uporabe spletne trgovine TOSAMA.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV, KI JIH OBDELUJEMO, KO NAKUPUJETE V NAŠI SPLETNI TRGOVINI – KOT GOST

Upravljavec vaših osebnih podatkov je: TOSAMA d.o.o., Vir, Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale.
Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov pri TOSAMI d.o.o. je: Jerneja Merva, Dataofficer d.o.o.,  dpo@tosama.si

Namen ali več namenov za katere se osebni podatki obdelujejo: Vaše osebne podatke obdelujemo zgolj zato, da vam izdelke, ki ste jih v spletni trgovini kupili dostavimo na željeni naslov.
Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše izrecne privolitve.
Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek, naslov kjer posameznik živi, naslov za dostavo, telefonska številka.
Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur. V stik z njimi bodo prišli zgolj pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov TOSAME d.o.o., v konkretnem primeru zgolj ponudnik storitev spletnega gostovanja, skrbniki spletne strani, lastnik spletne trgovine na čigar platformi TOSAMA d.o.o. upravlja svojo spletno trgovino ter dostavljavec pošiljk.
Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje porabljeni. Po tem času jih bo TOSAMA skladno s zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov, trajno izbrisala.

Posameznik ima v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov naslednje pravice:

  • pravica do vpogleda in popravka,
  • pravica do blokiranja,
  • pravica do izbrisa ali omejitev obdelave vaših osebnih podatkov,
  • pravica do podaje ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov.

Vse vaše pravice boste najlažje uveljavili tako, da nam posredujete svojo zahtevo na:

  • TOSAMA d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale  ali
  • DPO@TOSAMA.SI.

Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno. 
V primeru če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov lahko svojo pritožbo posredujete nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec. Kontakt Informacijskega pooblaščenca: Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, Telefon: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si.
O storitvi in pravilih uporabe spletne storitve se lahko podrobneje seznanite tudi v Splošnih pogojih uporabe spletne trgovine TOSAMA.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV, KI JIH OBDELUJEMO PREKO KONTAKTNIH ELEKTRONSKIH OBRAZCEV

Upravljavec vaših osebnih podatkov je: TOSAMA d.o.o., Vir, Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale.
Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov pri TOSAMI d.o.o. je: Jerneja Merva, Dataofficer d.o.o.,  dpo@tosama.si

Namen ali več namenov za katere se osebni podatki obdelujejo: Vaše osebne podatke obdelujemo zgolj zato, da lahko komuniciramo z vami in vam posredujemo odgovore na vaša vprašanja in želje.
Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše izrecne privolitve.
Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek, naslov elektronske pošte, posredovano sporočilo.
Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur. V stik z njimi bodo prišli zgolj pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov TOSAME d.o.o., v konkretnem primeru zgolj ponudnik programa elektronske pošte.
Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje porabljeni. V konkretnem primeru bomo vaše osebne podatke hranili še 12 mesecev prejemu vašega sporočila. Po tem času jih bo TOSAMA trajno izbrisala.

Posameznik ima v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov naslednje pravice:

  • pravica do vpogleda in popravka,
  • pravica do blokiranja,
  • pravica do izbrisa ali omejitev obdelave vaših osebnih podatkov,
  • pravica do podaje ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov.

Vse vaše pravice boste najlažje uveljavili tako, da nam posredujete svojo zahtevo na:

  • TOSAMA d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale  ali
  • DPO@TOSAMA.SI.

Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno. 
V primeru če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov lahko svojo pritožbo posredujete nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec. Kontakt Informacijskega pooblaščenca: Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, Telefon: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV, KI JIH OBDELUJEMO, KO SE NAROČITE NA PREJEMANJE ELEKTRONSKIH NOVIC – E-OBVESTILA

Upravljavec vaših osebnih podatkov je: TOSAMA d.o.o., Vir, Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale.
Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov pri TOSAMI d.o.o. je: Jerneja Merva, Dataofficer d.o.o.,  dpo@tosama.si

Namen ali več namenov za katere se osebni podatki obdelujejo: Vaše osebne podatke obdelujemo zgolj zato, da vam lahko posredujemo informacije o raznih pomembnih dogodkih in različnih ponudbah, novostih, primerih dobre prakse, z izobraževalnimi vsebinami, o novih izdelkih ter različne nasvete, priporočila in povabila na različne nagradne igre ipd.
Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše izrecne privolitve.
Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek in naslov elektronske pošte.
Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur. V stik z njimi bodo prišli zgolj pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov TOSAME d.o.o., v konkretnem primeru zgolj ponudnik storitev spletnega gostovanja in storitev orodja za posredovanje elektronskih novic.
Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani oz. do vašega preklica. Po tem času jih bo TOSAMA, v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih pravic, trajno izbrisala.

Posameznik ima v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov naslednje pravice:

  • pravica do vpogleda in popravka,
  • pravica do blokiranja,
  • pravica do izbrisa ali omejitev obdelave vaših osebnih podatkov,
  • pravica do podaje ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov.

Vse vaše pravice boste najlažje uveljavili tako, da nam posredujete svojo zahtevo na:

  • TOSAMA d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale  ali
  • DPO@TOSAMA.SI.

Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno. 
V primeru če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov lahko svojo pritožbo posredujete nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec. Kontakt Informacijskega pooblaščenca: Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, Telefon: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV, KI JIH OBDELUJEMO, KO SODELUJETE V NAGRADNIH IGRAH

Upravljavec vaših osebnih podatkov je: TOSAMA d.o.o., Vir, Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale.
Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov pri TOSAMI d.o.o. je: Jerneja Merva, Dataofficer d.o.o.,  dpo@tosama.si

Vaše osebne podatke obdelujemo zgolj zato, da vas lahko po izvedenem žrebu v primeru, da ste izžrebani in tako upravičeni do nagrade kontaktiramo.
V primeru, da boste izžrebani bomo vaše ime in priimek objavili na naši spletni strani ter na Facebooku.
Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše izrecne privolitve.
Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek, naslov kjer posameznik živi, telefonska številka in naslov elektronske pošte ter v primeru, da je vrednost nagrade takšna, da v skladu z zakonodajo z davčnega področja nastane obveznost posredovanja podatkov o prejemniku nagrade, v primeru, da boste izžrebani, tudi davčno številko.
Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur razen v primeru, da zakon tako zahteva FURS-u.
Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. V primeru, ko ste prejeli nagrado, bomo vaše podatke hranili skladno z zakonodajo z davčnega področja. Po tem času jih bo TOSAMA trajno izbrisala.

Posameznik ima v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov naslednje pravice:

  • pravica do vpogleda in popravka,
  • pravica do blokiranja,
  • pravica do izbrisa ali omejitev obdelave vaših osebnih podatkov,
  • pravica do podaje ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov.

Vse vaše pravice boste najlažje uveljavili tako, da nam posredujete svojo zahtevo na:

  • TOSAMA d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale  ali
  • DPO@TOSAMA.SI.

Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno. 
V primeru če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov lahko svojo pritožbo posredujete nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec. Kontakt Informacijskega pooblaščenca: Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, Telefon: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV, KI JIH OBDELUJEMO, KO SODELUJETE V NAŠIH PROMOCIJAH

Upravljavec vaših osebnih podatkov je: TOSAMA d.o.o., Vir, Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale.
Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov pri TOSAMI d.o.o. je: Jerneja Merva, Dataofficer d.o.o.,  dpo@tosama.si

Vaše osebne podatke obdelujemo zgolj zato, da vam lahko z namenom posredovanja določenega izdelka, le-tega posredujemo.
Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše izrecne privolitve.
Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek, naslov kjer posameznik živi, telefonska številka in naslov elektronske pošte.
Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur.
Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. V konkretnem primeru bomo vaše osebne podatke hranili še 1 leto po posredovanju izdelka.Po tem času jih bo TOSAMA trajno izbrisala.

Posameznik ima v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov naslednje pravice:

  • pravica do vpogleda in popravka,
  • pravica do blokiranja,
  • pravica do izbrisa ali omejitev obdelave vaših osebnih podatkov,
  • pravica do podaje ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov.

Vse vaše pravice boste najlažje uveljavili tako, da nam posredujete svojo zahtevo na:

  • TOSAMA d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale  ali
  • DPO@TOSAMA.SI.

Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno. 
V primeru če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov lahko svojo pritožbo posredujete nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec. Kontakt Informacijskega pooblaščenca: Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, Telefon: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV, KI JIH AVTOMATSKO ZBIRA ANALITIKA SPLETNE STRANI

Piškotki, ki jih uporablja večina današnjih spletnih strani doma in v svetu, omogočajo hitro, prijazno in enostavno sodelovanje med vami in spletno stranjo ter vam omogoča prijazno uporabniško izkušnjo v primeru, da privolite v njihovo uporabo. S pomočjo nekaterih piškotkov lahko vzorčimo in segmentiramo obiskovalce in s tem zagotovimo vsebine, ki so najbližje interesom in preferencam posameznega spletnega uporabnika.
Piškotki so majhne datoteke, ki jih strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku med pregledovanjem spletne strani. Prejeti piškotek se nato namesti na napravo (računalnik, tablica, pametni telefon), s katero brskamo po spletni strani.

I. Piškotki na spletni strani in spletni trgovini podjetja Tosama d.o.o.

Piškotki, ki jih uporabljamo, ne vsebujejo podatkov, ki vas lahko osebno identificirajo, npr. imena, telefonske številke, poštnega in e-poštnega naslova, bančne povezave ali podatkov o kreditni kartici. Tosama d.o.o. ne profilira uporabnikov spletne strani in spletne trgovine za trženjske namene.
Podatke, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani (vključno z vašim naslovom IP), posreduje in shranjuje podjetje Appoteka d.o.o. na njihovih strežnikih v EU.

II. Politika zasebnosti platforme Shopamine.com

Spletna trgovina in spletna stran podjetja Tosama d.o.o. gostuje na platformi Shopamine.com, katere lastnik je podjetje Appoteka d.o.o.. Več o splošni politiki zasebnosti platforme Shopamine.com si lahko preberete na tej povezavi: https://www.shopamine.com/sl/privacy-policy

Politiko uporabe Piškotkov lahko najdete na tej povezavi: https://www.shopamine.com/sl/privacy-policy

V okviru uporabe spletne strani in spletne trgovine podjetja Tosama d.o.o. se uporabljajo sledeči »piškotki«:

  • Spletna stran uporablja piškotke, ki so nujni za osnovno delovanje strani in med drugim omogoča uporabniku dodajanje izdelka v košarico, prehod na zaključek nakupa itd.
  • Spletna stran uporablja piškotke za zbiranje informacij o uporabi strani. Ti piškotki za sledenje omogočajo analizo obiskov in pregledane vsebine. Ti piškotki so anonimni in ne omogočajo sledenja specifično identificiranih uporabnikov.
  • Spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo anonimno sledenje informacij. Ti piškotki za oglaševanje so v uporabi za prilagoditev našega oglaševanja vašim potrebam.

V okviru politike zasebnosti platforme Shopamine.com se na spletni strani in spletni trgovini Tosama d.o.o. lahko kreirajo »piškotki« platforme Google Analytics podjetja Google in se zbirajo na strežnikih v ZDA. Google Analytics uporabljamo za analizo in redno izboljševanje uporabe našega spletnega mesta. Več informacij o Googlovih pogojih storitve in pravilniku o zasebnosti najdete na: https://www.google.com/analytics/terms/us.html in https://policies.google.com/privacy?hl=sl.

ZAKONITOST OBDELAVE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke in namene obdelave osebnih podatkov, ki jih sme TOSAMA d.o.o., obdelovati, vedno pridobi zgolj od posameznikov na katere se osebni podatki nanašajo na podlagi vnaprej danega soglasja.

KATERE SO KATEGORIJE POSAMEZNIKOV KATERIH OSEBNI PODATKI SE OBDELUJEJO

Tosama d.o.o. obdeluje osebne podatke:

  • posameznikov, ki se na podlagi soglasja odločijo za uporabo TOSAMINIH ugodnosti, udeležbe pri nagradnih igrah, promocijskih dogodkih, ki stopijo v kontakt s TOSAMO d.o.o.;
  • svojih zaposlenih;
  • posameznikov, katerih osebne podatke TOSAMA d.o.o. obdeluje na podlagi druge zakonite pravne podlage. 

KDO OBDELUJE VAŠE OSEBNE PODATKE

Vaše osebne podatke obdelujemo:

  • zaposleni v TOSAMI d.o.o., na tistih delovnih mestih na katerih je zaradi narave njihovih nalog potrebna obdelava osebnih podatkov posameznikov,
  • pristojni državni organi in nosilci javnih pooblastil v okviru izvajanja zakonskih pristojnosti,
  • pogodbeni obdelovalci TOSAME d.o.o., ki izpolnjujejo zahteve TOSAME d.o.o. v zvezi z obdelavo osebnih podatkov posameznikov in s katerimi ima TOSAMA d.o.o. podpisane ustrezne pogodbe o obdelavi osebnih podatkov posameznikov ter zagotavljajo enak standard varstva osebnih podatkov, kot če bi obdelavo izvajala TOSAMA d.o.o.,
  • morebitne tretje osebe vendar zgolj in izključno, če ste bili o tem izrecno obveščeni preden ste nam posredovali svoje osebne podatke,
  • druge osebe, kadar imajo zakonsko podlago za pridobitev in obdelavo osebnih podatkov.

ALI TOSAMA d.o.o. RAZKRIVA VAŠE OSEBNE PODATKE?

TOSAMA d.o.o., zagotavlja, da bo prejete osebne podatke posameznikov ščitila pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Na zahtevo organov pregona, v primeru kakršnihkoli zlorab ali kršitev, se lahko osebni podatki uporabnikov posredujejo policiji in drugim pristojnim organom za nadaljnje ukrepanje.

KAKO TOSAMA d.o.o. VARUJE VAŠE OSEBNE PODATKE?

Osebni podatki so v TOSAMI d.o.o. skrbno varovani. Tako prostore, kjer se nahajajo osebni podatki, kot tudi strojno in programsko opremo, na kateri se nahajajo osebni podatki varujemo z organizacijskimi in/ali tehničnimi ukrepi, ki nepooblaščenim osebam onemogočajo dostop do osebnih podatkov.

Dostop do omrežja za obdelavo podatkov TOSAME d.o.o. je zaščiteno pred zunanjim svetom s sistemom požarnega zidu. Aplikacije, ki jih uporabljamo v TOSAMI d.o.o. so zaščitene z osebam lastnim uporabniškim imenom in geslom. Pooblastila so urejena na način, da so dana zgolj zaposlenim, ki posamezno pooblastilo potrebuje zaradi opravljanja svojih del in nalog.

VESELI BOMO, ČE BOSTE TUDI VI POMAGALI PRI VARSTVU VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Vaše odgovorno ravnanje z osebnimi podatki nam vsem zagotavlja manj tveganja na področju zasebnosti.
Zato v primerih, ko ste se npr. registrirali na spletni strani TOSAME d.o.o. ali ko ste izvedli nakup v naši spletni trgovini pazite:

  • da uporabniško ime in geslo skrbno hranite in ga ne posredujete tretjim osebam,
  • skrbite za varnost vašega predala elektronske pošte,
  • skrbite za ustrezno zaščito vašega računalnika in drugih naprav pred virusi in zlonamerno programsko opremo z ustreznimi programskimi zaščitami računalnika in drugih naprav.

PREJEMANJE ELEKTRONSKIH OBVESTIL

Preko elektronskega obrazca na spletni strani TOSAME d.o.o., se lahko naročite na prejemanje elektronskih obvestil v katerih vam bomo posredovali informacije o raznih pomembnih dogodkih in različnih ponudbah, novostih, primerih dobre prakse, z izobraževalnimi vsebinami, o novih izdelkih ter različne nasvete, priporočila in povabila na različne nagradne igre ipd.

V primeru, da na vaš elektronski naslov ne želite več prejemati elektronskih novic TOSAME d.o.o.  se lahko od nadaljnjega prejema odjavite na enostaven način:

  • s klikom na odjava, ki se nahaja v vsakem elektronskem sporočilu, ki smo vam ga posredovali,
  • z obvestilom na naš elektronski ali fizični naslov: dpo@tosama.si, ali TOSAMA d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale.

DRUŽBENA OMREŽJA

Sodelovanje in objave na družbenih omrežjih so prostovoljne.
Vljudno vas prosimo, da pri sodelovanju uporabljate prijazen in spoštljiv način komuniciranja z drugimi uporabniki družbenih omrežij.
Prijazno vabljeni k spremljanju TOSAME d.o.o. na družbenih omrežjih!

TOSAMA d.o.o., uporablja naslednja družbena omrežja:

Družbeno omrežje Facebook:

Družbeno omrežje Instagram:

Družbeno omrežje LinkedIn:

Družbeno omrežje YouTube:

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV OTROK

Spletna mesta in storitve ter dejavnost TOSAME d.o.o. so namenjene širši javnosti.

Če bo uporabnik na spletnem mestu TOSAME d.o.o., ne bo potrdil, da je starejši od 16 let svojih osebnih podatkov ne bo mogel posredovati TOSAMI d.o.o.

V primeru, ko bi TOSAMA d.o.o. izvedla aktivnosti pri katerih bi lahko sodelovali otroci mlajši od 16 let bo vedno pred posredovanjem osebnih podatkov mlajših od 16 let zahtevana pridobitev staršev ali skrbnikov otrok mlajših od 16 let.

KAKO DOLGO HRANIMO VAŠE OSEBNE PODATKE?

Vaše osebne podatke hranimo tako dolgo, kolikor je potrebno za uresničitev namena njihove obdelave oz. do preklica privolitve za obdelavo osebnih podatkov za posamezni ali za vse namene obdelav.

Zgoraj, pri posameznih namenih obdelave je rok hrambe vaših osebnih podatkov naveden za vsako obdelavo osebnih podatkov posebej.

Po preteku roka hrambe se vaši osebni podatki izbrišejo ali anonimizirajo, dokumentacija pa se uniči tako, da ni več možno ugotoviti njene vsebine oziroma je ni več možno ponovno uporabljati.

ZAGOTAVLJANJE TOČNIH, POPOLNIH IN AŽURNIH PODATKOV

TOSAMA d.o.o., si prizadeva zagotavljati popolnost, ustreznost, točnost in ažurnost osebnih podatkov posameznikov. Popolni, točni, ustrezni in ažurni podatki se lahko uporabljajo samo za namene, ki so predvideni zgoraj pri vsaki posamezni obdelavi.

Kakršnakoli drugačna obdelava, v kolikor nam za to niste dali privolitve, ni dopustna.

Prosimo tudi vas, da nam v kolikor se vaši osebni podatki spremenijo o tem obvestite. To lahko storite na način, da v kolikor ste se registrirali na naši spletni strani to storite sami, v kolikor ste se naročili na prejemanje naših elektronskih obvestil to storite s klikom v sporočilu  oziroma nam spremembe posredujete z obvestilom na naš elektronski ali fizični naslov: dpo@tosama.si, ali TOSAMA d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale.

 

PRAVICE POSAMEZNIKOV, NA KATERE SE NANAŠAJO OSEBNI PODATKI

Vaše pravice v zvezi z osebnimi podatki:

  • pravica do dostopa.
  • pravica do dopolnitve, popravka, blokiranja, izbrisa in omejitve obdelave.
  • pravica do preklica dane osebne privolitve za obdelavo osebnih podatkov brez vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Zgornje pravice uveljavite tako, da s pisno zahtevo, poslano na naslov: dpo@tosama.si, ali TOSAMA d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale,  ali z zahtevo, podano preko spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh TOSAME d.o.o., zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami. Na isti način lahko kadarkoli trajno ali začasno, v celoti ali delno prekličete tudi podane privolitve za obdelavo osebnih podatkov, v kolikor ste jih podali.

Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Pravica do pritožbe

V TOSAMI d.o.o., si bomo po najboljših močeh prizadevali, da bodo vaši osebni podatki pri nas skrbno obdelovani in varovani z ustreznimi tehnološkimi in organizacijskimi sredstvi za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih in drugih zaupnih podatkov.

Ne glede na navedeno vas želimo opozoriti, da imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Kontakt informacijskega pooblaščenca: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, Telefon: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si

SPREMEMBE POLITIKE ZASEBNOSTI

TOSAMA d.o.o., si pridržuje pravico občasno posodobiti Politiko zasebnosti skladno s spremembami storitev, na podlagi povratnih informacij uporabnikov in zaradi sprememb predpisov. Ob spremembi se na koncu Politike zasebnosti navede tudi datum zadnje posodobitve.

V primeru bistvenih sprememb ali spremembe načina, kako TOSAMA d.o.o., uporablja osebne podatke, bo le-ta pred uvedbo sprememb uporabnike obvestila na spletni strani oz., kjer je dana privolitev za obveščanje preko elektronskega naslova, tudi na navedeni način.

TOSAMA d.o.o., priporoča, da uporabniki redno pregledujejo to politiko, in si tako zagotovijo informacije o tem, kako TOSAMA d.o.o., varuje njihovo zasebnost.

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije v zvezi z obdelavami osebnih podatkov in predlogi za izboljšave nas lahko kontaktirate na elektronski naslov dpo@tosama.si, ali TOSAMA d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale.

Ta Politika zasebnosti se uporablja do preklica oz. do morebitne spremembe.

TOSAMA d.o.o.

Ljubljana, 16.5.2018

© Tosama. Spletna trgovina Shopamine. Nastavitve piškotkov Moji podatki

Ta spletna stran za svoje pravilno delovanje uporablja piškotke.  Ti piškotki ne shranjujejo osebnih podatkov.  Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Več informacij
×
Politika piškotkov za spletno mesto Tosama

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, ki jih strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku med pregledovanjem spletne strani. Prejeti piškotek se nato namesti na napravo (računalnik, tablica, pametni telefon), s katero brskamo po spletni strani.

Spletne strani uporabljajo različne tipe piškotkov.

  1. Spletna stran uporablja piškotke, ki so nujni za osnovno delovanje strani in med drugim omogoča uporabniku dodajanje izdelka v košarico, prehod na zaključek nakupa itd.
  2. Spletna stran uporablja piškotke za zbiranje informacij o uporabi strani. Ti piškotki za sledenje omogočajo analizo obiskov in pregledane vsebine. Ti piškotki so anonimni in ne omogočajo sledenja specifično identificiranih uporabnikov.
  3. Spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo anaonimno sledenje informacij. Ti piškotki za oglaševanje so v uporabi za prilagoditev našega oglaševanja vašim potrebam.

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo v nogi te strani.

Vaše nastavitve

Ti piškotki so vedna omogočeni in so nujni za osnovno delovanje spletne strani. Torej piškotki, ki si vas zapominjo, da boste lahko nemoteno brskali po spletnih straneh. V to skupino sodijo piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni vaš vnos v spletne obrazce, nakupovalno košarico ipd. Obvezni so, saj, med drugim, zagotavljajo varnost in tako preprečujejo zlorabe sistemov.

Ti analitični piškotki nam omogočajo, da z uporabo anonimnega sledenja izboljšamo funkcionalnost strani. Prav tako nam omogočajo, da lažje identificiramo produkte, ki bi bili za vas zanimivi. V nekaterih primerih je prednost teh piškotkov izboljšanje hitrosti za obdelovanje vaših zahtev, zaznavanje in shranjevanje vaših nastavitev ter pomoč pri povezavi s socialnimi omrežji.Če teh piškotkov ne boste izbrali, se to lahko odraža v slabše oblikovanih priporočilih in počasnejšem delovanju spletne strani. Prav tako bo otežena povezava s socialnimi omrežji, kot so Facebook, Twitter, Google+ ipd.

Ti piškotki zbirajo informacije, s katerimi prilagodimo oglaševanje vašemu okusu, preferencam in željam. Te podatke uporablja tako naša spletna stran kot tudi partnerske in druge spletne strani. Zbrani podatki so anonimni in ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov, ki ste jih morda delili z nami. Če teh piškotkov ne boste izbrali, bodo morda oglasi, ki jim boste izpostavljeni, manj primerni za vas.