Početna stranica - Otrok in mama - Nega
Allergoff pršilo za nevtralizacijo alergenov 300 ml Allergoff pršilo za nevtralizacijo alergenov 300 ml

Allergoff pršilo za nevtralizacijo alergenov 300 ml « Natrag

98865
Korisnički kod: 98865

Allergoff zmanjšuje moč alergijskih obolenj in ščiti pred poslabšanjem alergij, ki so posledica visoke koncentracije alergenov.

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan.

Product details

KAJ JE PRŠILO ALLERGOFF TER ZA KAJ SE GA UPORABLJA           
Pršilo ALLERGOFF je na voljo v obliki ročnega razpršila. Je okoljski higienski izdelek primeren za uporabo v bivalnih prostorih in javnih prostorih kot so ustanove za socialno varstvo, zdravstveni domovi, bolnišnice, zdravilišča, itn.
Uporablja se za zmanjševanje tveganj pri vdihovanju alergenov prisotnih v hišnem prahu zato je pomemben dejavnik zaščite pred alergijami, predvsem tistimi, ki so lahko vzrok za nastanek preobčutljivostnih reakcij.
Zmanjšuje moč alergijskih obolenj in ščiti pred poslabšanjem alergij, ki so posledica visoke koncentracije alergenov.
MEHANIZEM DELOVANJA PRŠILA ALLERGOFF
Pršilo ALLERGOFF zagotavlja dvojno zaščito:
NEVTRALIZIRA VSE GLAVNE ALERGENE PRISOTNE V HIŠNEM PRAHU
Pršilo ALLERGOFF vsebuje vodno suspenzijo mikrokapsul. Jedro mikrokapsule vsebuje mešanico snovi, ki vplivajo na kemično sestavo delcev z alergijskimi lastnostmi tako, da le-te izgubijo svoje patogene lastnosti.
VEŽE DELCE ALERGENOV V HIŠNEM PRAHU
Pri nanosu pršila ALLERGOFF na površino, mikrokapsule tvorijo polimerni film, ki veže nase alergene prisotne v hišnem prahu in s tem zmanjšuje tveganje vdihovanja alergenov.
TEHNOLOGIJA POČASNEGA SPROŠČANJA je najnovejša tehnologija mikroenkapsuliranja, ki omogoča: DOLGOTRAJNO ZAŠČITO PRED ALERGENI PRISOTNIMI V HIŠNEM PRAHU ŽE PO PRVEM NANOSU. Vrednost učinkovitih in dolgoročnih zaščitnih lastnosti pršila Allergoff je dokumentiran v laboratorijskih testih. Ti testi so potrdili popolno inaktivacijo alergenov pršic vrste Dermatophagoides pteronyssinus in Dermatophagoides farinae še 6 mesecev po prvi uporabi.
DOLGOTRAJNA ZAŠČITA PROTI ALERGENOM V HIŠNEM PRAHU
Neodvisni testi so dokazali anti-alergijsko zaščito za celih 6 MESECEV.
INOVATIVNA TEHNOLOGIJA z mikrokapsulami, ki se počasi sproščajo. Ena sam nanos pršila Allergoff zagotavlja 6-mesečno zaščito proti razvoju pršic v hišnem prahu.
Klinične študije* so dokazale neaktivnost pršic 6 mesecev po uporabi pršila Allergoff.
NA KAJ SE LAHKO NANAŠA PRŠILO ALLERGOFF
Za nevtralizacijo vdihovanja alergenov prisotnih v hišnem prahu in z namenom zmanjševanja tveganj njihovega vdihovanja se priporoča uporaba pršila Allergoff na mestih za katera je bilo potrjeno, da so pomembna z vidika učinkovitega preprečevanja alergij. Ta mesta so postelje in druga mesta, kjer ljudje spijo, prešite odeje in blazine, oblazinjeno pohištvo, kot tudi preproge, različne talne obloge, zavese in plišaste igrače.
Te navedbe so posledica dejstev, da je za optimalne pogoje za razvoj hišnih pršic potrebna visoka relativna vlažnost (70-80%), temperatura med 20 in 25°C in razpoložljivost hrane (to so tudi optimalni pogoji za razvoj plesni). Takšne optimalne pogoje za hitro rast pršic, plesni in gliv najdemo tudi znotraj vzmetnic kjer pride do povečane ravni alergenov.
KAKO SE NANAŠA PRŠILO ALLERGOFF
- Odstranite prevleko za vzmetnico, prešito odejo in/ali vzglavnik.
- Pretresite pršilko.
- Popršite predele z obeh strani z razdalje 30 cm.
- Po uporabi prezračite prostor.
- Površine, ki ste jih popršili se lahko začnejo normalno uporabljati po preteku ene ure, ko se nanos posuši.
- Plišaste igrače, ki ste jih popršili se lahko začnejo normalno uporabljati po preteku ene ure, ko se nanos posuši.
OPOZORILA
Po popršitvi vzmetnic in/ali oblazinjenega pohištva le-ta lahko sesate šele po preteku treh dni (72 ur). To je namreč časovno obdobje, ki je potrebno, da začnejo sestavine pršila Allergoff združevati alergene in s tem zmanjševati tveganje za njihovo aspiracijo preko dihalnih poti.
Pred uporabo pršila ALLERGOFF® preverite rok uporabe na embalaži. Ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti. Ne uporabljajte pršila ALLERGOFF®, če ste alergični na katerokoli od navedenih sestavin proizvoda. Pršilo ALLERGOFF® ni namenjeno za oralno ali dermalno uporabo.
Previdnostni stavki: P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti izven dosega otrok.
Vsebina 300 ml zadostuje za popršitev površine velikosti približno 40 m²
UČINKOVITOST PRŠILA ALLERGOFF
Vsebina 300 ml zadostuje za popršitev površine velikosti približno 40 m
SHRANJEVANJE
Pršilo ALLERGOFF shranjujte izven dosega otrok pri temperaturi 5-30 ° C. Ko se izdelek v celoti porabi zavrzite embalažo med gospodinjske odpadke.
SESTAVA
hipromeloza, polivinil alkohol, citronska kislina, izopropil miristat, benzil benzoat, koloidni silicijev dioksid.
PRAKTIČNI NASVETI
Ali je dovoljeno oprati preprogo in očistiti oblazinjeno pohištvo po uporabi pršila Allergoff® S pranjem in sesanjem površin na katerih je bilo uporabljeno pršilo Allergoff® se le-to z njih odstrani. Za zagotavljanje dodatne zaščite proti vdihovanju alergenov ponovno popršite po namembni površini.
Kako živali reagirajo na uporabo? Ne uporabljajte izdelka na živalih. Toksikološke raziskave niso dokazale nobenih škodljivih učinkov na vretenčarjih. Pred pršenjem ustrezno zaščitite akvarije.
*Klinična študija (Bydgoszcz, nov.2002, prof.DMSc. M. Czerwionka-Szaflarska) in Ludwik Rydygier Medical University in Bydgoszcz, je dokazala učinkovito zmanjšanje alergičnih reakcij pri vseh pacientih (otroci med 1,5-16 letom).

© Tosama. Online store by Shopamine. Postavke kolačićaMoji podaci
      /hr/o-tosami
          /hr/o-tosami/osnovni-podatki
              /hr/o-tosami/osnovni-podatki/ostali-podatki
          /hr/o-tosami/zgodovina
          /hr/o-tosami/tosama-po-svetu
          /hr/o-tosami/druzbena-odgovornost
          /hr/o-tosami/kariera
          /hr/o-tosami/prodajna-mesta-in-kontakti
          /hr/o-tosami/poslanstvo-in-vizija1
      /hr/izdelki-in-blagovne-znamke
      /hr/blagovne-znamke
      /hr/razvoj-in-proizvodnja
          /hr/razvoj-in-proizvodnja/certifikati
          /hr/razvoj-in-proizvodnja/patenti
          /hr/razvoj-in-proizvodnja/zagotavljenje-kakovosti
      /hr/prodajna-mesta
      /hr/novosti-in-objave
    

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.  Kolačići ne pohranjuju osobne podatke.  Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće.

Više informacija
×
Informacije o upotrebi Web kolačiča ponudnika spletnog mjesta Tosama

Šta su to Web kolačiči?

Web kolačiči (u daljnem kolačiči) su malene datoteke, koje prilikom posjete dotičnog spletnog mjesta strežnik pošalje brskaču uporabnika, a ova jih onda naloži na upotrebljavanu napravu (računalo, tablicu, pametni telefon) sa kojom dostupamo do spletnog mjesta.

Na spletnom mjestu se upotrebljava više različitih kolačiča za različite namjere.

 1. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči potrebni za osnove funkcionalnosti spletnoga mjesta i omogučavaju djelovanje nakupne košarice, kupnju po spletu i tome slično.
 2. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, sa kojima dobivamo informacije o načinu uptrebe spletnog mjesta. To su kolačiči, koji preko podataka o naslovu internetnog protokola omogučavaju predasve analizu frekventnosti i sadržaju traženja po spletu. Ali su anonimne i ne omogučavaju sledenja pojedinog identificiranog upotrebnika.
 3. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, koji omogučavaju anonimni sled informacijama, koje su onda baza za našu prilagodbu oglašivanju po vašoj mjeri.

Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće. Uvjek možete promijeniti vaše nastavitve s klikom na link u nogi ove stranice.

Vaše nastavitve

To su kolačiči, koji su nužno potrebni za djelovanje spletne strane. Znači, kolačiči vas upamte, da možete nesmetano tražiti po spletnim stranicama. U ovoj grupi su kolačiči, koji su upotrebljeni za to, da si samo spletno mijesto zapamti vaš unos u spletne obrasce, košaricu kupnje i slično. Obavezne su medju ostalog i zato, jer zagotavljaju sigurnost i tako sprečavaju zloupotrebu sistema.

Ti analitički kolačiči nam omogučuju, da sa upotrebom anonimne slednje poboljšamo funkcionalnost stranice. Isto tako nam omogučuju lakšu identifikaciju proizvoda, koji bi eventuelno bili za vas zanimljivi. U nekim slučajevima prednost ovih kolačiča je poboljšanje brzine za obradu vaših zahtjeva, zaznavanje i hramba vaših nastavitava i pomoč kod povezivanja sa socialnim mrežama.Ako nečete odabrati te kolačiče, to se može odraziti u loše oblikovanim ponudama i preporukama i sporijim dejstvo te stranice. Isto tako može biti oteškočeno povezivanje sa socilanim mrežama kao n.r. Facebook, Twitter, Google+, i slični.

Ti kolačiči sabiru informacije, sa kojima prilagodjavamo oglašivanje vašem ukusu, preferencijama i željama. Ove podatke upotrebljana tako naša, kao i partnerske i druge spletne stranice. Tako dobijeni podatki su anonimni - nemaju nikakvih osobnih podataka, koje ste možda dijelili sa nama. Ako nečete odabrati ovih kolačiča, oglasne poruke mogu biti manje primjereni za vas.