Hvala za vaš obisk PLMA 2016

‹ Natrag

Naše podjetje je že več kot desetletje redni razstavljavec na sejmu PLMA  v Amsterdamu. Sejem že 30 let in združuje trgovce in proizvajalce, predvsem tiste, ki ponujajo izdelke za privatne blagovne znamke. Letos je sejem potekal 24. in 25. maja na več kot 4.300 m2 razstavnega prostora, razstavljavci pa so se predstavili  v 60-tih nacionalnih in regionalnih paviljonih. Poleg Tosame sta na sejmu sodelovali samo še dve slovenski podjetji (AD Vita in Piskar), iz sosednjih držav pa 17 srbskih, 11 hrvaških in 5 makedonskih proizvajalcev.

Naša stojnica, ki vsako leto obsega 18 kvadratnih metrov razstavnega prostora, je bila letos popolnoma prenovljena. S prekrasnim designom v nežnih, naravnih tonih smo sporočali vodilno misel letošnje predstavitve: Z roko v roki z naravo. Dobro namreč poznamo svetovne trende in se  zavedamo, da se tudi v ženski higieni vse nagiba k naravnem – tudi tu je vse bolj pomembna uporaba samo naravnih materialov in jasno izražena skrb za okolje.  

Znano je, da je Tosama drugi največji proizvajalec tamponov za privatne blagovne znamke v Evropi, proizvodnja tamponov za druge blagovne znamke pa trenutno predstavlja kar 35 % naše celotne proizvodnje. Z vlaganjem v razvoj in lansiranjem vedno novih izboljšav se nadejamo, da se rast ne bo ustavila. Izdelki, ki so bili letos v središču naše ponudbe, so bili bombažni higienski tamponi. Med obiskovalci je naletel na odličen odziv predvsem širok nabor različic teh tamponov in pa ponudba novih, mehkejših folij zanje. Tudi aqua tampon, ki mu v hiši rečemo »plavalček« (tampon za plavanje s patentirano medicinsko hidrofobno zaporo), je požel veliko pohval in predvsem pozornost ženskih obiskovalk sejma.

V Tosami smo mnenja, da je to sejem, na katerem nikakor ne smemo manjkati. Dogodek vsako leto izkoristimo za srečanja z obstoječimi partnerji ter za prikaz vsega, kar znamo in zmoremo, potencialnim novim kupcem. Letos so se trije sodelavci iz PL oddelka in direktorica Mojca Šimnic Šolinc v dveh dneh uspeli sestati z desetimi obstoječimi in kar 30-imi potencialnimi kupci ter trudi z nekaj našimi dobavitelji. Veseli so predvsem ugotovitve, da se odpirajo novi, še ne obdelani trgi, saj so zabeležili povpraševanja iz afriških in južno-ameriških držav. Kot vsako leto so tudi tokrat prepričani, da je bil sejem dobra naložba, in da bodo rezultati prav kmalu merljivi.© Tosama. Online store by Shopamine. Postavke kolačićaMoji podaci
      /hr/o-tosami
          /hr/o-tosami/osnovni-podatki
              /hr/o-tosami/osnovni-podatki/ostali-podatki
          /hr/o-tosami/zgodovina
          /hr/o-tosami/tosama-po-svetu
          /hr/o-tosami/druzbena-odgovornost
          /hr/o-tosami/kariera
          /hr/o-tosami/prodajna-mesta-in-kontakti
          /hr/o-tosami/poslanstvo-in-vizija1
      /hr/izdelki-in-blagovne-znamke
      /hr/blagovne-znamke
      /hr/razvoj-in-proizvodnja
          /hr/razvoj-in-proizvodnja/certifikati
          /hr/razvoj-in-proizvodnja/patenti
          /hr/razvoj-in-proizvodnja/zagotavljenje-kakovosti
      /hr/prodajna-mesta
      /hr/novosti-in-objave
    

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.  Kolačići ne pohranjuju osobne podatke.  Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće.

Više informacija
×
Informacije o upotrebi Web kolačiča ponudnika spletnog mjesta Tosama

Šta su to Web kolačiči?

Web kolačiči (u daljnem kolačiči) su malene datoteke, koje prilikom posjete dotičnog spletnog mjesta strežnik pošalje brskaču uporabnika, a ova jih onda naloži na upotrebljavanu napravu (računalo, tablicu, pametni telefon) sa kojom dostupamo do spletnog mjesta.

Na spletnom mjestu se upotrebljava više različitih kolačiča za različite namjere.

 1. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči potrebni za osnove funkcionalnosti spletnoga mjesta i omogučavaju djelovanje nakupne košarice, kupnju po spletu i tome slično.
 2. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, sa kojima dobivamo informacije o načinu uptrebe spletnog mjesta. To su kolačiči, koji preko podataka o naslovu internetnog protokola omogučavaju predasve analizu frekventnosti i sadržaju traženja po spletu. Ali su anonimne i ne omogučavaju sledenja pojedinog identificiranog upotrebnika.
 3. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, koji omogučavaju anonimni sled informacijama, koje su onda baza za našu prilagodbu oglašivanju po vašoj mjeri.

Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće. Uvjek možete promijeniti vaše nastavitve s klikom na link u nogi ove stranice.

Vaše nastavitve

To su kolačiči, koji su nužno potrebni za djelovanje spletne strane. Znači, kolačiči vas upamte, da možete nesmetano tražiti po spletnim stranicama. U ovoj grupi su kolačiči, koji su upotrebljeni za to, da si samo spletno mijesto zapamti vaš unos u spletne obrasce, košaricu kupnje i slično. Obavezne su medju ostalog i zato, jer zagotavljaju sigurnost i tako sprečavaju zloupotrebu sistema.

Ti analitički kolačiči nam omogučuju, da sa upotrebom anonimne slednje poboljšamo funkcionalnost stranice. Isto tako nam omogučuju lakšu identifikaciju proizvoda, koji bi eventuelno bili za vas zanimljivi. U nekim slučajevima prednost ovih kolačiča je poboljšanje brzine za obradu vaših zahtjeva, zaznavanje i hramba vaših nastavitava i pomoč kod povezivanja sa socialnim mrežama.Ako nečete odabrati te kolačiče, to se može odraziti u loše oblikovanim ponudama i preporukama i sporijim dejstvo te stranice. Isto tako može biti oteškočeno povezivanje sa socilanim mrežama kao n.r. Facebook, Twitter, Google+, i slični.

Ti kolačiči sabiru informacije, sa kojima prilagodjavamo oglašivanje vašem ukusu, preferencijama i željama. Ove podatke upotrebljana tako naša, kao i partnerske i druge spletne stranice. Tako dobijeni podatki su anonimni - nemaju nikakvih osobnih podataka, koje ste možda dijelili sa nama. Ako nečete odabrati ovih kolačiča, oglasne poruke mogu biti manje primjereni za vas.