Produkt leta 2014 v kategoriji higienskih vložkov – JASMIN GIRL NATURE

(19.02.2014)

Jasmin Girl nature, Tosamina inovativna linija vložkov, izdelana iz najkakovostnejših naravnih materialov prejela nagrado Produkt leta 2014. 

Ponosni smo, da so potrošniki na podlagi zadovoljstva o uporabi, inovativnosti in atraktivnosti prepoznali naš produkt – Jasmin Girl nature – kot najboljši. To je rezultat trdega dela vseh v Tosami, ki v naše podjetje verjamemo in ga soustvarjamo že 90 let. Produkt leta je največja svetovno potrošniška glasovalna nagrada za inovacije izdelkov in storitev. Trenutno je ta javnomnenjska raziskava (AC Nielsen) izvajana v 30-ih državah, v Sloveniji je bila izvedena v novembru 2013. Zahvaljujemo se vsem potrošnicam, ki ste v kategoriji higienskih vložkov izbrale  Jasmin Girl nature.

 Jasmin Girl nature je damica ali mamica, ki je ozaveščena o vsem kar pomeni zdrav način življenja. Prisega na kakovost. Zaveda se hitrosti življenja, zato ga zajema s polno žlico. Veliko časa preživi v naravi, kjer si vzame čas samo zase. Zelo rada je urejena in veliko ji pomeni osebna nega. Njena oblačila so iz naravnih materialov. Je samozavestna in vedno stoji za svojim prepričanjem. Rada je v družbi istomislečih ljudi, ki tako kot ona prisegajo na naravno.

Vse to je zgodba o Jasmin Girl nature, za katero stojijo Tosamini strokovnjaki, ki so ta vrhunski produkt razvijali vrsto let. Jasmin Girl nature je inovativna slovenska linija vložkov, izdelana iz najkakovostnejših naravnih materialov v Tosami.Nežna zgornja plast vložka je iz 100% bombaža, ki prekriva tudi krilca. Zaradi slednjega je vložek mehek, prijeten za kožo, diha in daje občutek svežine. Jedro vložka je sestavljeno iz vpojne celuloze z dodanimi super vpojnimi kristali. Da vložek v celoti diha, poskrbi tudi na otip tekstilna tekočinska zapora, ki prepušča zrak. Tosamini vložki Jasmin Girl nature so za mamice in za damice, saj mati in hči stremita k enakim lastnostim izdelka – kakovosti, varnosti, naravnem, mehkobi in bombažu. Ker hiter tempo življenja s seboj prinaša tudi veliko mero stresa ter sintetičnih materialov, so Jasmin Girl nature vložki najboljša preventiva pred glivičnimi in bakterijskimi okužbami.

Bodi iskrena do svojega telesa – razvajaj se z Jasmin.

© Tosama. Online store by Shopamine. Postavke kolačićaMoji podaci
      /hr/o-tosami
          /hr/o-tosami/osnovni-podatki
              /hr/o-tosami/osnovni-podatki/ostali-podatki
          /hr/o-tosami/zgodovina
          /hr/o-tosami/tosama-po-svetu
          /hr/o-tosami/druzbena-odgovornost
          /hr/o-tosami/kariera
          /hr/o-tosami/prodajna-mesta-in-kontakti
          /hr/o-tosami/poslanstvo-in-vizija1
      /hr/izdelki-in-blagovne-znamke
      /hr/blagovne-znamke
      /hr/razvoj-in-proizvodnja
          /hr/razvoj-in-proizvodnja/certifikati
          /hr/razvoj-in-proizvodnja/patenti
          /hr/razvoj-in-proizvodnja/zagotavljenje-kakovosti
      /hr/prodajna-mesta
      /hr/novosti-in-objave
    

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.  Kolačići ne pohranjuju osobne podatke.  Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće.

Više informacija
×
Informacije o upotrebi Web kolačiča ponudnika spletnog mjesta Tosama

Šta su to Web kolačiči?

Web kolačiči (u daljnem kolačiči) su malene datoteke, koje prilikom posjete dotičnog spletnog mjesta strežnik pošalje brskaču uporabnika, a ova jih onda naloži na upotrebljavanu napravu (računalo, tablicu, pametni telefon) sa kojom dostupamo do spletnog mjesta.

Na spletnom mjestu se upotrebljava više različitih kolačiča za različite namjere.

 1. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči potrebni za osnove funkcionalnosti spletnoga mjesta i omogučavaju djelovanje nakupne košarice, kupnju po spletu i tome slično.
 2. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, sa kojima dobivamo informacije o načinu uptrebe spletnog mjesta. To su kolačiči, koji preko podataka o naslovu internetnog protokola omogučavaju predasve analizu frekventnosti i sadržaju traženja po spletu. Ali su anonimne i ne omogučavaju sledenja pojedinog identificiranog upotrebnika.
 3. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, koji omogučavaju anonimni sled informacijama, koje su onda baza za našu prilagodbu oglašivanju po vašoj mjeri.

Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće. Uvjek možete promijeniti vaše nastavitve s klikom na link u nogi ove stranice.

Vaše nastavitve

To su kolačiči, koji su nužno potrebni za djelovanje spletne strane. Znači, kolačiči vas upamte, da možete nesmetano tražiti po spletnim stranicama. U ovoj grupi su kolačiči, koji su upotrebljeni za to, da si samo spletno mijesto zapamti vaš unos u spletne obrasce, košaricu kupnje i slično. Obavezne su medju ostalog i zato, jer zagotavljaju sigurnost i tako sprečavaju zloupotrebu sistema.

Ti analitički kolačiči nam omogučuju, da sa upotrebom anonimne slednje poboljšamo funkcionalnost stranice. Isto tako nam omogučuju lakšu identifikaciju proizvoda, koji bi eventuelno bili za vas zanimljivi. U nekim slučajevima prednost ovih kolačiča je poboljšanje brzine za obradu vaših zahtjeva, zaznavanje i hramba vaših nastavitava i pomoč kod povezivanja sa socialnim mrežama.Ako nečete odabrati te kolačiče, to se može odraziti u loše oblikovanim ponudama i preporukama i sporijim dejstvo te stranice. Isto tako može biti oteškočeno povezivanje sa socilanim mrežama kao n.r. Facebook, Twitter, Google+, i slični.

Ti kolačiči sabiru informacije, sa kojima prilagodjavamo oglašivanje vašem ukusu, preferencijama i željama. Ove podatke upotrebljana tako naša, kao i partnerske i druge spletne stranice. Tako dobijeni podatki su anonimni - nemaju nikakvih osobnih podataka, koje ste možda dijelili sa nama. Ako nečete odabrati ovih kolačiča, oglasne poruke mogu biti manje primjereni za vas.