Za nami 1. srečanje: Okrogli trebuščki - mreženje za bodoče mamice

V Minicity Ljubljana je 14. maja potekal dogodek, namenjen vsem bodočim mamicam.

Organizatorja, Tosama in Minicity, sta dogodek namenila mreženju nosečk, ki so na dogodku spoznale bodoče mamice za skupne sprehode, ter pridobivale zadnje informacije pred porodom. Vse bodoče mamice so poklepetale s tremi strokovnjaki – višjo medicinsko sestro Alenko Sukič; dr. Tijano Ristić, strokovnjakinjo za intimno nego in certificiranim fitnes inštruktorjem Vidom Koblerjem – ter  pridobile odgovore na zadnja, skrita in pogosto žgoča vprašanja o porodu in življenju po njem.

Organizatorja sta za bodoče mame priredila zabavne igre, s katerimi so udeleženke preizkusile, kako dobro so pripravljene na novega družinskega člana, ob koncu srečanja pa vse udeleženke obdarila z bogatimi darilnimi pakete za mamice in novorojenčke.

 

 

Mreženje za bodoče mamice: Okrogli trebuščki

Ljubljana, 5. maj - V Minicity Ljubljana bo 14. maja potekal dogodek, namenjen vsem bodočim mamicam.

Organizatorja dogodka, Tosama in Minicity, sporočata, da je dogodek namenjen mreženju nosečk, ki bodo na dogodku spoznale bodoče mamice za skupne sprehode, ter pridobivanju zadnjih informacij pred porodom. Tako bodo vse bodoče mamice lahko poklepetale s tremi strokovnjakivišjo medicinsko sestro Alenko Sukič; dr. Tijano Ristić, strokovnjakinjo za intimno nego in certificiranim fitnes inštruktorjem Vidom Koblerjem – ter pridobile odgovore na zadnja, skrita in pogosto žgoča vprašanja o porodu in življenju po njem.

Organizatorja obljubljata zabavne igre, s katerimi bodo udeleženke preizkusile, kako dobro so pripravljene na novega družinskega člana, pozabili pa niso niti na bogate darilne pakete za mamice in novorojenčke.

Udeležba na dogodku je brezplačna, število prijav pa omejeno. Za več informacij o programu in prijava na dogodek obiščite: http://www.okroglitrebuscki.si/

Zbiranje bombažkov 2016

Zbirajte bombažke in si pridobite popust

V Tosami smo že skoraj 100 let zvesti naravi in naravnim izdelkom. V preteklem letu smo razširili tudi maloprodajno mrežo specializiranih prodajaln, ki smo jih poimenovali Tosamine Bele štacunce. Slednje najdete na Viru pri Domžalah, v Ljubljani v BTC Cityju (Dvorani A, v osrednjem delu visokega pritličja), v Mariboru, Kopru, Izoli, Kanju, Idriji, Litiji in na Jesenicah. Več o tem TUKAJ.

Vam, kupcem se želimo zahvaliti in vas nagraditi za vaše zaupanje in zvestobo.

Kako delujejo bombažki?

1.  Za vsakih 15 € nakupa, prejmete Tosamin žig oziroma zapolnjen Tosamin bombažek. Ko zberete 5, 10 ali 15 bombažkov, prejmete 5 %, 10 % ali 15 % popusta pri naslednjem nakupu, h katerem predložite izpolnjen zbirni kartonček.

2.  Če na kartončku izpolnite poleg obveznih osebnih podatkov tudi rubriko e-naslov, sodelujete v elektronskem žrebu za bone v Tosaminih Belih štacuncah v vrednostih: enkrat 300 € in dvakrat 100 €. Nagrajence bomo izžrebali aprila 2017.

3.  Vsakič, ko oddate izpolnjen zbirni kartonček, se lahko odločite kateri popust boste izbrali. 

Splošne pogoje in pravilnik akcije najdete TUKAJ.

Hvala, ker skupaj z nami podpirate slovensko in naravno. 

Vaša Tosama

ZAKLJUČILI SMO NAGRADNO IGRO ZBIRANJE BOMBAŽKOV 2015

Vse, ki ste ob nakupih v Belih štacuncah pridno zbirali bombažke, obveščamo, da smo ob zaključku nagradne igre, ki je potekala od 1. 4. 2015 do 28. 2. 2016, opravili elektronsko žrebanje ob prisotnosti tričlanske komisije.

Žreb je nagrade razdelil takole:

-glavno nagrado - 300 EUR v obliki vrednostnih bonov za Bele štacunce - prejme: Katja Slokar, Ljubljana

-dve tolažilni nagradi - 100 EUR v obliki vrednostnih bonov za Bele štacunce - prejmeta:

  • Ana Praznik, Ljubljana
  • Gordana Lalović, Ljubljana

Nagrajenke bodo o prejemu nagrade obveščene tudi po elektronski pošti. Nagrajenkam čestitamo in jim sporočamo, da lahko vrednostne bone unovčijo v naših Belih štacuncah v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Izoli, Kopru, Idriji, Litiji, na Jesenicah in na Viru pri Domžalah.

Otvoritev Tosamine Bele štacunce v Litiji

V petek, 1. 4. 2016, in to ni prvoaprilska šala, smo odprli novo maloprodajno enoto v Litiji. Vabimo vas, da si več o njej pogledate na Facebook spletni strani: Tosama Bela štacunca - www.facebook.com/BelaStacunca

V novi Tosamini Beli štacunci Litija boste našli izdelke za nosečnice, mamice in dojenčke, bombažne vložke in tampone, vrhunske obliže, povoje in druge izdelke za oskrbo rane, prve pomoči, prehranska dopolnila, medicinske pripomočke ter vrsto izdelkov za zdravje in dobro počutje.

Izdelke izdajamo tudi na medicinsko naročilnico, ki jo predpiše zdravnik, saj smo pogodbeni partner Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Najdete nas na Ljubljanski cesti 3 v stavbi Socialno-varstvenega centra Litija.

Na fotografiji spodaj: direktor Tosame Tomaž Brdnik in direktorica Mojca Šimnic Šolinc - ponosna na Tosamovce in novo trgovinico.

Lepo vabljeni!

 


 

Naziv »Produkt leta 2016« za dve skupini Tosaminih izdelkov

V Tosami že dobrih 90 let razvijamo, izdelujemo in prodajamo higienske in medicinske izdelke. Lasten razvoj, usmerjenost k naravi in zdravju ter vzpostavljen sistem mednarodnih standardov so naše prednosti, ki nas odlikujejo tudi na področju osebne nege in higiene.

S ponosom sporočamo, da smo v projektu Produkt leta 2016 zmagali kar v dveh skupinah izdelkov: med higienskimi vložki in tamponi. Potrošniki so namreč v okviru javnomnenjske raziskave najbolje ocenili dve novosti  na trgu: unisex vložke Jasmin sport in higienske tampone iz iste blagovne znamke.
 
Prvi vložki za oba spola

V Tosami smo trgu pred kratkim predstavili popolno novost: unisex vložke Jasmin sport. Izjemni so zaradi inovativnih naravnih vlaken tencel, ki smo jih vgradili v vlaknovino in jo uporabili za izdelavo zgornje plasti vložkov. Prav zaradi tencela so vložki pridobili drugačne lastnosti in s tem širšo uporabnost. Poleg menstrualne krvi namreč dobro vpijajo tudi znoj, zato so zelo uporabni med športnimi aktivnostmi obeh spolov. Zaradi svoje strukture se vložki ponašajo z izjemno mehkobo in z odlično prehodnostjo tekočin, kar omogoča suh občutek ves čas telesne aktivnosti. Poleg tega pa struktura teh vlaken preprečuje rast mikroorganizmov na naraven način.

V znamki Jasmin sport najdete štiri vložke različnih dimenzij in vpojnosti. Športniki in športnice bodo pravega zase izbrali glede na svojo aktivnost, športno oblačilo ali spodnje perilo, predvsem pa glede na to, koliko znoja, krvi ali drugih izločkov lahko pričakujejo.

Tamponi za brezskrbno plavanje

Novi higienski tamponi Jasmin sport aqua so namenjeni ženskam, ki  imajo pomisleke glede plavanja v bazenu, morju ali jezeru. To so prvi tamponi z dvojno funkcijo: vpijajo menstrualno kri in ščitijo nožnico pred vstopom vode. Tosama je patentirala medicinsko hidrofobno zaporo oziroma funkcijo aqua block, ki preprečuje, da bi voda od zunaj prepojila tampon. Tampone priporočajo za plavanje tudi v času, ko ženske nimajo menstruacije.

Izdelki Jasmin sport so na voljo v Tosaminih Belih štacuncah, bolje založenih drogerijah in v Tosamini spletni trgovini: www.tosama.si.